Ingredienser til 15 snitter

####Mørdej

  • 300 g mel
  • 200 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 æg

  • Hindbærmarmelade

####Glasur

  • Flormelis
  • Vand

####Pynt

  • Krymmel

Fremgangsmåde

Bland mel og sukker sammen. Skær smørret i mindre stykker og kom det i melblandingen. Tilsæt ægget og rør dejen sammen, til den er ensartet og glat.

Form dejen til en kugle, og tryk den flad, så den er nemmere at rulle ud. Kom den i en frysepose og læg den i køleskabet i min. 30 minutter.

Rul dejen ud til 2 rektangler ca. 10x40 cm. Bag dem i den forvarmet ovn på 200° i ca. 10 minutter.

Smør den ene rektangel med hindbærmarmelade og læg den anden på som låg.

Rør vand og flormelis sammen til glasur. Hvis den er for tynd vil den løbe ud over kanterne. Mens glasuren er våd kan snitterne pyntes med for eksempel krymmel frysetørrede hindbær.