Ingredienser til 4 personer

####Suppen

  • 1½ spsk. karry
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 4 kartofler
  • 1½ L vand
  • 2 bouillonterninger
  • 1 dl cremefine
  • Salt
  • Peber

####Fyld

  • 500 g kyllingefilet
  • 3-4 gulerødder
  • 1 porre
  • 1 rød peberfrugt

Fremgangsmåde

Drys karry i en tykbundet gryde og brænd det, så smagen kommer frem. Kom olien i gryden og tilsæt løg og hvidløg skåret i store tern. Kom vandet og bouillonterningerne i gryden og tilsæt gulerødder og kartofler i store tern. Lad det simre i ca. 20 minutter, til grøntsagerne er så møre, at suppen kan blendes.

Skær kyllingen i tern og brun ved høj varme, så det får farve uden at blive stegt for meget. Rens peberfrugt og skør den i rimeligt tynde strimler. Skær porerne i skiver og vask grundigt. Skræl gulerødderne og skær også dem i skiver.

Når suppen har kogt purreres den, så den er jævn og uden store stykker grøntsager. Tilsæt salt og evt. mere karry. Skal der mere karry i kommes lidt på en ske. Kom suppe på skeen og bland det godt sammen. På denne måde klumper det ikke sammen, som hvis det drysses direkte i suppen.

Tilsæt cremefine, kylling, porre og gulerødder og lade det simre 5 minutter. Tilsæt herefter peberfrugten og lad det simre yderligere 3 minutter.

Server med groft brød.