Ingredienser til 4 personer

  • 1 pk. frossen butterdej
  • Margarine
  • 2-3 skalotteløg
  • 2-3 fed hvidløg
  • 500 g hakket okse
  • 250 g champignon
  • 1 snackpeber
  • 1/2 squash
  • Salt
  • Peber
  • 1 æg

Fremgangsmåde

Tag butterdejen ud af fryseren. Tænd ovnen på 180o. Smør et tærtefad grundigt med margarine. Rul halvdelen af butterdejspladerne ud, og beklæd tærteformen. Prik bunden godt med en gaffel. Bag bunden 15 minutter.

Pil skalotteløg og hvidløg. Skær det i små tern og kom den i en gryde ved svag varme, så de bliver bløde uden at tage farve. Vask champignon og skær også dem i små tern. Kom dem i gryden til løgene og lade dem varme med i nogle minutter. Tilsæt kød og krydr med salt og peber. Mens det får farve renses snackpeberen. Skær den og squash i små terne og kom det i gryden.

Kom kødfyldet over den forbagte bund.

Rul den sidste halvdel af butterdejen ud. og kom den på som låg. Prik igen med en gaffel. Pensl grundigt med æg.

Bag pieen i ca. 30 minutter.