Ingredienser

  • 75 g blødt smør
  • 50 g sukker
  • 50 g farin
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 æg
  • ½ dl. mælk
  • 3 spsk. sirup
  • 75 g havregryn
  • 125 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 125 g peanuts
  • 150 hvid chokolade

Fremgangsmåde

Rør smør, farin og sukker godt. Tilsæt æg, vaniljesukker og mælk. Tilsæt havregryn, mel og bagepulver. Tilsæt til sidst hele peanuts og grofthakket chokolade.

Dejen røres sammen og sættes med 2 skeer på en bageplade. De flyder en del ud, så hold god afstand

Bag kagerne i 8-10 minutter ved 200°.

Kom dem straks på en bagerist og lad dem afkøle.

Opbevares i en lufttæt bøtte.