Ingredienser til 4 personer

  • 500 g frossen helbladet spinat
  • 4 dl fløde
  • 400 g laksefilet uden skind
  • 1-2 snackpeber
  • ½ citron
  • Salt
  • Peber

  • 2 pk. fuldkornslinguine (eller anden frisk pasta)

Fremgangsmåde

Hæld den frosne spinat i en tykbundet gryde og hæld fløden over. Varm op ved svag varme, indtil det hele er tøet op. Giv det et opkog nogle minutter, så fløden koger ind og bliver tyk og cremet.

Smag til med citronsaft, salt og peber. Tilsæt laksen, og varm det hele op for svag varme i ca. 10 minutter. Laksen deler sig, når den har fået nok. Rens snackpeber og skær den i strimler og kom dem i gryden de sidste 3-4 minutter.

Bring en gryde med vand i kog. Kog den friske linguini efter anvisningen på pakken. Det passer med, at den gerne skal i samtidig med, at snackpeber tilsættes retten.

Anret linguini i en dyb tallerken, og hæld laks- og spinatblandingen over.

Server med noget godt brød til.