Coleslaw
Ingredienser til 8 personer
1 lille hvidkålshoved 4-6 gulerødder
Marinade
- 2 spsk. dijonsennep
- 1 dl hvidvinseddike
- 3 tsk. sellerisalt
- 2 spsk. rørsukker
- 1 tsk. stødt spidskommen
- Friskkværnet peber
Dressing
- 2 dl creme fraiche
- 2½ dl Hellmann mayonnaise
- 2-3 tsk. rørsukker
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne. Bland det sammen. Rør alle ingredienserne til marinaden sammen. Kom hvidkål, gulerødder og marinade i en plasticpose og vend det hele godt rundt. Læg posen i køleskabet i ca. 1 time.
Hæld marinaden fra kålblandingen og hæld blandingen op i en skål. Rør dressingen sammen og hæld det over kålblandingen. Hold noget tilbage. Vend det hele godt rundt. Tilsæt det sidste dressing, hvis der er behov for det. Lad det evt. stå og trække mindst en halv time før servering.