Kylling i karry
Ingredienser til 4 personer
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. karry
- 500 g. kyllingefilet
- ½ L vand
- Bouillon
- 1 porre
- 3 store gulerødder
- 1 peberfrugt
- Maizena
- Salt
-
Peber
- Peanuts
Fremgangsmåde
Kom olie i en gryde og tilsæt karry. Svits det lidt. Skær kyllingefilterne i mundrette stykker. Brun dem i gryden for rimelig høj varme, så de får lidt farve. Drys godt med salt og peber. Tilsæt ½ L vand og en bouillonterning (evt. grøntsags). Lad det koge under låg i 10 minutter. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden og lad dem simre med i 5 minutter. Skær porre i ringe, og vask dem godt. Hæld dem med i gryden og lad det simre videre i yderligere 5 minutter. Rens og vask peberfrugten og skær den i store tern. Lad dem koge med de sidste 3 minutter
Rør maizena med vand og tilsæt under omrøring, til det får den ønskede konsistens.
Server med ris.