Ingredienser til 4 personer

  • 1 spsk. olie
  • 2 tsk. karry
  • 500 g. kyllingefilet
  • ½ L vand
  • Bouillon
  • 1 porre
  • 3 store gulerødder
  • 1 peberfrugt
  • Maizena
  • Salt
  • Peber

  • Peanuts

Fremgangsmåde

Kom olie i en gryde og tilsæt karry. Svits det lidt. Skær kyllingefilterne i mundrette stykker. Brun dem i gryden for rimelig høj varme, så de får lidt farve. Drys godt med salt og peber. Tilsæt ½ L vand og en bouillonterning (evt. grøntsags). Lad det koge under låg i 10 minutter. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Kom dem i gryden og lad dem simre med i 5 minutter. Skær porre i ringe, og vask dem godt. Hæld dem med i gryden og lad det simre videre i yderligere 5 minutter. Rens og vask peberfrugten og skær den i store tern. Lad dem koge med de sidste 3 minutter

Rør maizena med vand og tilsæt under omrøring, til det får den ønskede konsistens.

Server med ris.