Ingredienser

Dej

  • 250 g sukker
  • 2 æg
  • 150 g smeltet margarine
  • 2 dl mælk
  • 225 g hvedemel
  • 3 tsk. vaniljesukker
  • 3 spsk. kakao
  • 2 tsk. bagepulver

Glasur

  • 100 g margarine
  • ½ dl vand
  • 1 stor tsk. vaniljesukker
  • 1 ½ spsk. kakao
  • 100 g kokosmel
  • 150 g flormelis

Fremgangsmåde

Sukker og æg piskes godt. Bland smeltet margarine med mælk og rør det i sukkeret. De tørre ingredienser blandes og sigtes i. Vend forsigtigt dejen rundt til den er ensartet. Hæld dejen i en smurt bradepande/ovnfast fad og bag den ved 190° i ca. 25-30 minutter.

####Glasur Smelt fedtstof ved svag varme. Rør vand, vanilje, kakao og kokosmel i. Tilsæt flormelis lidt ad gangen til konsistensen er som glasur.

Kagen er fryseegnet både med og uden glasur.