Ingredienser til 1 roulade

  • 3 æg
  • 2 dl sukker
  • 1½ tsk. vaniljesukker
  • 2 dl mel
  • 3 spsk. kakao
  • 1½ tsk. bagepulver
  • 2 spsk. kogende vand

  • 2½ dl fløde
  • 1 pakke jordbær

Fremgangsmåde

Sukker, æg og vaniljesukker piskes hvidt og luftigt. Mel, kakao og bagepulver blandes og vendes i æggeblanding sammen med de 2 spsk. kogende vand.

Læg bagepapir på en bageplade og hæld dejen ud herpå. Fordel det i bradepanden. Bag ved 250° i 5 min.

Drys et stykke bagepapir med sukker, så bunden ikke hænger i, når den skal rulles. Læg den bagte bund over og træk bagepapiret af bagsiden. Lad den køle lidt af inden fyldet smøres på, og rouladen rulles sammen. Rul sammen på den lange led. Den skal rulles mens den stadig er en smule lun, da den ellers let knækker.

Skal der marmelade i, kan den godt rulles med det samme.